Koruyucu yağlama işleminin (seasoning) ardından karbon çelik tava, yiyeceklerin yapışmasını önleyen ve harika bir kızarma sağlayan yapışmaz bir yüzeye sahip olur. Yıllar boyunca lezzetli yemekler için kullanabilirsiniz!
Karbon çelik tava, uygun şekilde koruyucu yağlama işleminden (seasoning) geçirildiğinde, yapışmaz bir yüzey oluşturur ve yemeklerin lezzetini artırır. Her kullanımda daha iyi sonuç elde edersiniz.
İndüksiyon ocak da dahil olmak üzere tüm ocaklarda kullanılabilir.
Isıyı eşit şekilde yayan karbon çeliğinden yapılmıştır, tavayı uzun süre sıcak tutar ve yiyeceklerin eşit kızarmasını sağlar.
Tamamı metalden yapılmıştır bu yüzden fırına girebilir.
İki adet kulp ile tavayı kaldırmak daha kolay.
Kulpların tasarımı ısı transferini azaltır.
Koyu gri eğimli sap, kızartma tavasını kaldırırken ve taşırken iyi bir denge sağlar.
Metal mutfak eşyaları da dahil olmak üzere her türlü mutfak eşyasını kullanabilirsiniz.
15 yıl garanti. Koşullar için internet sitemizdeki garanti koşulları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Bilmekte Fayda Var
Karbon çelik bir tavayı ocakta veya fırında terbiye etmek için tavayla birlikte, ambalajında veya ikea.com adresinde verilen talimatları inceleyin.
İlk kullanımdan önce ürünü yıkayın.
Bu ürün bitkisel yağ ile ön işleme tabi tutulmuştur.
Kullanım sırasında tencere/tava ısınır. Bu nedenle, taşırken daima tutacak kullanın.
Korozyon, yiyecek lekeleri oluşursa ya da yiyecek yanar ve yapışırsa, tencereyi/tavayı metal tel veya aşındırıcı süngerle temizleyebilir ve sonra tekrar seasoning işlemini gerçekleştirebilirsiniz.